Raikas olo - Kauneus- ja valoimpulssihoitola

Valoimpulssihoidot

Chromolite-valoimpulssilaitteella tehdään turvallista ja tehokasta karvanpoistoa kaiken värisille ihoille ja kaiken värisille karvoille. Myös vaaleille. Riittävällä hoitosarjalla saadaan häiritsevistä ihokarvoista 75-85 % pois pysyvästi.

Sarjahoidoilla hoidetaan lisäksi aktiivinen akne, ruusufinni, pigmenttiläiskät ja couperosa. Erityishoitona ihon nuorennushoidot.

Miten valoimpulssi toimii?

Valoimpulssilaite lähettää tiettyä valoaluetta iholla kiinni olevasta hoitopäästä.

Valoimpulssilaite tuottaa keltaisen ja punaisen valon aallonpituusalueen, joka on tehokas sekä karvanpoistoon että ihon nuorentamiseen ja iho-ongelmien hoitoon.

Punainen valo absorboituu karvan melaniiniin ja kohottaa follikkelin lämpötilan niin korkeaksi, että se tuhoutuu. Keltainen valo hajottaa verisuonistoa, joka ravitsee itusoluja ja estää uusien karvojen syntyä. Keltaista valoa käyttämällä se on tehokas myös vaaleille karvoille.

Ihon nuorennushoidoissa energiaa käytetään yhä enemmän. Keltainen valo hävittää verisuoniläiskiä esim. kasvoilta ja punainen valo häivyttää pigmenttiläiskiä.

Aktiivisen aknen hoidossa keltainen valo reagoi porfyriinin kanssa ja hapettaa bakteerit. Punainen valo vaikuttaa tulehduksia ehkäisevästi.

Miten hoidossa menetellään?

Ensimmäisellä kerralla hoitaja keskustelee asiakkaan kanssa hoitoon liittyvistä asioista, asiakkaan toiveista ja tavoitteista, asiakkaan terveydentilasta ja siitä kuinka päästään parhaimpiin tuloksiin. Asiakas täyttää terveystietolomakkeet ja koulutettu hoitaja tarkistaa, että hoito sopii asiakkaalle.

Hoitaja tekee testin, jotta oikea hoitoteho voidaan asettaa. Asiakas sekä hoitaja käyttävät suojalaseja hoidon aikana. Asiakas lepää hoitopöydällä, kun hoitaja kuljettaa laitteen hoitopäätä iholla ja väläyttää impulssin tarkoin hoitokohtaan. Hoidon jälkeen levitetään miellyttävää aloe veraa hoidettavalle alueelle.

Voit nähdä välittömiä vaikutuksia, mutta karvanpoistossa voi kestää myös 21 päivää, että karva irtoaa tuhotusta follikkelista.

Miltä hoito tuntuu?

Usein näkee valoimpulssihoitoja mainostettavan tyyliin: Kivuton ja pysyvä karvanpoisto. Yleistäminen on kuitenkin harhaan johtavaa. Asiakkaat ovat kokeneet valoimpulssihoidon mukavan rentouttavana, lämpimänä, kuumana tai epämiellyttävän kihelmöivänä.

Hoidon tunne riippuu asiakkaan kipukynnyksestä, aiemmista tottumuksista hoitaa ihoa ja poistattaa ihokarvoja. Siihen saattaa vaikuttaa myös elämänkokemus, hormonikierto ja väsymystila.

Muutamat asiakkaat rentoutuvat hoidossa täysin ja nauttivat pienestä lepohetkestä hoitopöydällä kiireisen päivän jälkeen. Muutamat asiakkaat kokevat sen epämiellyttävän kihelmöivänä ja yrittävät muistella minkä akupisteen painaminen tai hengitystekniikan harjoittaminen auttaisi rentoutumaan hoidossa, kun tulos on kuitenkin sen kokemuksen väärti. Suurin osa asiakkaista kokee hoidon näiden kahden ääripään väliltä.

Vaikka hoitojen tehoja vähitellen nostetaan, usein asiakas kokee seuraavan hoidon miellyttävämmäksi kuin edellisen. Tähän syitä voi olla monia: Ihon muisti, ihon väri on auringon vähäisyyden vuoksi vaaleampi tai ihokarvoja hoitoaluuella on vähemmän.

Onko hoidolla sivuvaikutuksia?

Yleensä mitään sivuvaikutuksia ei ilmene ja hoito ei siten vaikuta normaalielämään: Hoidon jälkeen voi hyvin mennä esimerkiksi töihin tai kouluun.

Toiset ihoalueet ovat herkempiä kuin toiset ja tällöin pientä punoitusta, turvotusta tai hetkellisiä pigmenttimuutoksia saattaa ilmetä. Hoidon jälkeen käytetty aloe vera rauhoittaa ihon muutamassa tunnissa.

Erittäin harvinaista on, että hoidosta ilmenisi rakkuloita tai mustelmia.

Kuinka monta hoitoa tarvitaan?

Hoitomäärä on hyvin yksilöllistä. Joillekin riittää huomattavasti vähemmän hoitoja kuin keskimääräisesti ja toiset joutuvat ottamaan hieman enemmän. Jokainen hoitokerta antaa tuloksia. Suurimmilla alueilla tuloksen yleensä näkee selkeämmin. Esimerkiksi säärissä jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen saattaa asiakas kokea selkeän muutoksen. Keskimääräisesti useimmille rittää:

Tumman karvan poisto 5-8 käsittelyä

Vaalen karvan poisto tuplamäärä, 10-16 käsittelyä

Punaisen ja harmaan karvan poisto triplamärä, 15-24 käsittelyä

Vahvakaskuinen karva, kuten miehen parta, saattaa vaatia enemmän

Hormonikarva 20-> käsittelyä

Ihon nuorentaminen: Suositellaan 6:n sarjaa + ylläpito-hoitoja joka kolmas kuukausi ensimmäisenä vuonna ja sen jälkeen joka neljäs kuukausi

Couperosa: Useimmiten 3-6 hoitokertaa riittää

Pigmenttiläiskät: Useimmiten 3-6 hoitokertaa riittää

Ruusufinni: Suositellaan 6:n sarjaa, jonka jälkeen ylläpito hoitoja 1-2/vuodessa

Akne: Suositellaan 10:n sarjaa

Mille alueelle hoitoja tehdään?

Hoitoja tehdään lähes kaikille ihoalueille, paitsi: silmäluun sisäpuoli, penis ja kivespussit, nenä-ja korvakarvojen poisto

Raikas Olo - valoimpulssihoitola Hyvinkää, kauppakeskus Willa

Copyright © 2014 Raikas Olo | Design by Spym Oy