Raikas olo - Kauneus- ja valoimpulssihoitola

Kasvohoito

Hemmotteleva kasvohoito

Arjen kiireet ja stressi kiristävät kasvojen, pään ja niska-hartian lihaksia. Hemmottele ja anna aikaa itsellesi ja heitä arjen huolet sivuun hetkeksi. Hemmottelevat kasvohoidot perustuvat intensiiviseen ja stressiä poistavaan hierontaan. Nautinnollisessa ja hellävaraisessa hoidossa voidaan hieroa kasvojen lisäksi pää, kädet, niska-hartia, kaula-decoltee. Valitse itse mieluinen alue. Voit myös kysyä neuvoa hoitajiltamme aikaa varatessasi.

Kasvojen hemmottelevat hoidot saavat sinut ja ilmeesi rentoutumaan, saavat sinut näyttämään levänneeltä ja nuoremmalta. Ne myös helpottavat lihaskireyksien aiheuttamiin korvien, näön ja purennan oireisiin.

Kaikki kasvojen hemmottelevat hoidot sisältävät ihoanalyysin ja kevyen alkupuhdistuksen. Siten ravitseva hierontaöljy pääsee vaikuttamaan puhtaaseen ihoon. Hieronnan päätteeksi kasvoille levitetään ihon tarpeen mukainen hoitovoide. Hemmotteleva hierontahoito tehdään 100 % biologisella, lempeän tuoksuisella hoitoöljyllä. Se sisältää e-vitamiinia, joka ravitsee ja antaa kosteutta.

  

Ihonpuhdistus

Iho tarvitsee huolehtimista sekä sisäisesti että ulkoisesti. Se on ihon säännöllistä hoitamista puhdistamalla ja kosteuttamalla sekä suojaamalla sitä auringolta, tuulelta ja ilman epäpuhtauksilta. Se on ihon ravitsemista sen tarvitsemilla vitamiineilla, kivennäisaineilla, valkuaisaineilla ja rasvahapoilla, liikunnalla, vedellä ja unella.

Jotta ihosi pystyy ottamaan vastaan ja hyödyntämään hoitotuotteidesi ravinteet ja kosteuden, on ihohuokosten oltava puhtaat jäämistä, kuonasta, liiallisesta talista ja ulkopuolelta tulevista epäpuhtauksista. Tukkoisuus on poistettava säännöllisin väliajoin ihonpuhdistuksessa. Ihonpuhdistusta suositellaan vähintään neljä kertaa vuodessa: aina, kun vuodenajat vaihtuu.

 

Valoimpulssi- ja muut erikoishoidot

 

Ripset ja kulmat

Nro. 35. Kulmien siistiminen 5 € / 5 min, tehdään vain värjäyksen tai jonkun hoidon yhteydessä. Kulmien siistimisessä otetaan hajakarvat pois.

Nro. 36. Kulmien kestovärjäys 18 € / 15-20 min

Nro. 37. Ripsien kestovärjäys 19 € / 20-30 min

Nro. 38. Ripsien & kulmien kestovärjäys 24 € / 30-35 min

Nro. 39. Ripsien & kulmien kestovärjäys ja kulmien siistiminen 29 € / 35-40 min

Nro. 40. Kulmien kestovärjäys ja siistiminen 23 € / 20-25 min (siistimisessä otetaan hajakarvat pois)

 

Nro. 41. Kulmien uuden muodon tekeminen 18-25 € / 20-30 min

Nro. 42. Kulmien kestovärjäys ja kulmien uuden muodon tekeminen 28-35 € / 30-40 min

Nro. 43. Ripsien & kulmien kestovärjäys ja kulmien uuden muodon tekeminen 33-40 € / 45-60 min

 

Ripsien kestotaivutus / ripsipermanentti

Aikojen saatossa sekä tekniikka että aineet ovat kehittyneet ripsien pysyvässä kääntämisessä. Myös lopputulos on erilainen ja on alettu puhumaan ripsipermanentin sijaan ripsien kestotaivutuksesta. Meillä on käytössä kolme eri tekniikkaa ja suosimme siitä uusinta. Ripsien kestotaivutus sopii erityisesti urheilijoille, pienten lasten äideille, kiireisille tai niille mukavuuden halusille, jotka haluavat näyttävät säihkyripset ilman varomisia ja huoltoja.

Nro. 44. Ripsien kestotaivutus 60 € / 60 min

Nro. 45. Ripsien kestotaivutus + kestoväri ripsiin 70 € / 75 min

Nro. 46. Ripsien kestotaivutus + kestoväri ripsiin ja kulmiin 76 € / 75-85 min

Nro. 47. Ripsien kestotaivutus sekä ripsien ja kulmien kestovärjäys ja kulmien siitiminen 81 € / 90 min

Nro. 48. Ripsien kestotaivutus sekä ripsien ja kulmien kestovärjäys ja kulmiin uuden muodon tekeminen 85-92 € / 95-105 minsisasivu-nukkuva

Copyright © 2014 Raikas Olo | Design by Spym Oy