Raikas olo - Kauneus- ja valoimpulssihoitola

Hyväntekeväisyystyö

Raikas Olo yritys tekee hyväntekeväisyys-työtä. Ensimmäinen hyväntekeväisyys-vuosi oli 2010. Raikas Olo halua kiittää kaikkia asiakkaitamme siitä, että teidän vuoksi hyväntekeväisyystyömme on mahdollista. Pienikin apu on tärkeää. 

Vuosi 2018 Maailman lasten tukeminen, Nenäpäivä keräys

Raikas Olo antoi kertaluontoisen lahjoituksen Nenäpäiväkeräyksessä, jossa tuetaan maailman lapsia. Nenäpäivän yhteinen tavoite on, että jokaisella lapsella olisi mahdollisuus hyvään ja turvattuun elämään

Vuosi 2017 Koulukiusausta vastaan kampanjan tukeminen, Betel Suomen toiminnan tukeminen

Raikas Olo antoi kertaluontoisen lahjoituksen koulukiusausta vastaan kampanjan tukemiseen.

Raikas Olo tuki Betel Suomen toimintaa. Betel on kristillinen järjestö, jonka tarkoituksena on täyttää niiden ihmisten tarpeita, jotka syystä tai toisesta ovat syrjäytyneet yhteiskunnasta. Raikas Olo tuki toimintaa ostamalla asukkaiden tekemiä tuotteita

Vuosi 2016 Koulukiusausta vastaan kampanjan tukeminen, Jouluapua Hyvinkääläisille vähävaraisille lapsiperheille

Raikas Olo antoi kertaluontoisen lahjoituksen koulukiusausta vastaan kampanjan tukemiseen.

Raikas Olo lahjoitti Jouluapua Hyvinkää facebook-ryhmässä vähävaraisille lapsiperheille lahjakortteja Raikas Olon hoitoihin.

Vuosi 2015 Jouluapua Hyvinkääläisille vähävaraisille lapsiperheille, Villasukkia pakolaisille, Betel Suomen toiminnan tukeminen

Raikas Olo lahjoitti Jouluapua Hyvinkää facebook-ryhmässä lasten vanhemmille lahjakortteja Raikas Olon hoitoihin.

Raikas Olo lahjoitti villasukkia Hyvinkäälle tulleille pakolaisille lämmittämään mieltä ja kehoa.

Raikas Olo tuki Betel Suomen toimintaa. Betel on kristillinen järjestö, jonka tarkoituksena on täyttää niiden ihmisten tarpeita, jotka syystä tai toisesta ovat syrjäytyneet yhteiskunnasta. Raikas Olo tuki toimintaa ostamalla asukkaiden tekemiä tuotteita

Vuosi 2014 Uuden lasten sairaalan tukeminen, Jouluapua Hyvinkääläisille vähävaraisille lapsiperheille facebook sivuston perustaminen, Betel Suomen toiminnan tukeminen

 Raikas Olon koulutetut hierojat olivat hieromassa Äitien juoksutapahtumassa äitien niskoja ja jalkoja pientä korvausta vastaan. Tulot lahjoitettiin lyhentämättömänä Uuden lasten sairaalan hyväksi.

Raikas Olo oli mukana perustamassa Jouluapua Hyvinkää facebook-ryhmää, joka auttaa Hyvinkääläisiä vähävaraisia lapsiperheita saamaan hyvän joulun. Raikas Olo lahjoitti myös lasten vanhemmille lahjakortteja Raikas Olon hoitoihin.

Raikas Olo tuki Betel Suomen toimintaa. Betel on kristillinen järjestö, jonka tarkoituksena on täyttää niiden ihmisten tarpeita, jotka syystä tai toisesta ovat syrjäytyneet yhteiskunnasta. Raikas Olo tuki toimintaa ostamalla asukkaiden tekemiä tuotteita.

Vuosi 2013 Poliisiurheilun sekä uuden lasten sairaalan tukeminen

Raikas Olo tuki vuonna 2013 Suomen Poliisin Urheiluliiton toimintaa. Tuella mahdollistetaan myös poliisien osallistumista kansainvälisiin urheilukilpailuihin.

Raikas Olo antoi kertaluontoisen lahjoituksen uuden lasten sairaalan hyväksi.

Vuosi 2012 Villasukkia sairaille

Raikas Olo tilasi Keski-Suomalaiselta pienyrittäjältä kasan villasukkia, jotka tehtiin Raikas Olon väreihin. Villasukat luovutettiin sairaille, jotka tarvitsevat lämpöä ja iloisia tervehdyksiä.

Vuosi 2011 Pidetään lääkärihelikopteri Ilmari ilmassa.

Syrjäisillä seuduilla ja vaikeakulkuisilla alueilla ilmateitse, nopeasti saapuva apu voi pelastaa ihmishenkiä. Lääkärihelikopteri Ilmari tarvitsee kansalaisten ja yhteisöjen tukea. Lahjoitukset menevät todelliseen tarpeeseen ja ne käytetään aina lyhentämättömänä lääkärihelikopteri Ilmarin toimintaan. Raikas Olo teki kertalahjoituksen Ilmarin tukemiseksi vuonna 2011.

Vuosi 2010 Sencity Finland- kuuroille ja kuuleville tarkoitettu viidellä aistilla koettava musiikkitapahtuma 14.5.2010.

Tapahtuman yhtenä tavoitteena oli tavoittaa aikaisempiin vuosiin enemmän kuuroja ja parantaa yhteistyötä heidän kanssaan. Tapahtuman kävijämäärä nousikin noin tuhanteen vierailijaan, joista 70 % oli kuuroja.

Raikas Olo tarjosi hieronta- ja rentoutumispalveluita tapahtuman aikana vierailijoille maksutta. Hierottavia oli tapahtuman aikana paljon ja palaute hieronnasta jälkeenpäin oli hyvää. Yksi tärkeimmistä elementeistä tapahtumassa onkin tunto ja hierontapalvelut täytti kaikki odotukset tänä vuonna.

sisasivu-nukkuva

Copyright © 2014 Raikas Olo | Design by Spym Oy